Serveis assistencials

A més de les especialitats mèdiques, el Centre Mèdic Mútua General de Catalunya posa també a l’abast dels usuaris una sèrie de serveis assistencials que els faciliten una atenció ràpida, segura i adient.

Atenció Mèdica Immediata

Aquest servei facilita als usuaris una consulta sanitària immediata que els estalvia esperar els dies de demora habituals del seu metge de capçalera, sempre que el seu cas no revesteixi una gravetat suficient que requereixi atenció urgent a una clínica o centre hospitalari. Per garantir aquesta assistència, el Centre Mèdic compta amb tres facultatius, dos metges de capçalera i dos especialistes en Medicina Familiar i Comunitària, a més de personal d’infermeria i auxiliars de clínica.

Horari (dies laborables):

  • Dilluns a dijous: 9 a 18:30 h (ininterromput)
  • Divendres: 9 a 14:30 h

Per accedir a aquest servei no cal demanar cita prévia.

Infermeria Assistencial Permanent

L’usuari que necessiti, per exemple, que li realitzin una cura, que li posin una injecció o que li retirin els punts d’una ferida, podrà fer-ho utilitzant aquest servei sense necessitat de demanar cita prèvia, sols acudint al Centre Mèdic.

Horari (dies laborables):

  • Dilluns a dijous: 9 a 16:30 h (ininterromput)
  • Divendres: 9 a 14:30 h

Per accedir a aquest servei no cal demanar cita prévia.

Historial clínic digitalitzat

El Centre Mèdic compta amb la implementació de l’historial clínic únic digitalitzat, que permet que la història clínica de qualsevol pacient sigui accessible informàticament a tots els professionals mèdics del centre.

Share this FacebookTwitterEmailAddThis