Nou web del Centre Mèdic

La presència del Centre Mèdic al web sempre ha anat lligada a la marca Mútua General de Catalunya i al portal www.mgc.es, però, coincidint amb el llançament del nou web de la Mútua, es va considerar la conveniència de donar-li més rellevància i independència.

L’eslògan del Centre Mèdic és un centre mèdic en benefici de tots; sota aquest principi, el nou web ens permet oferir més informació sobre la nostra activitat assistencial, fer campanyes específiques i potenciar de manera decidida la Unitat de Medicina Preventiva de la Fundació Mútua General de Catalunya. Tothom pot venir al nostre centre, siguin o no mutualistes, i gaudir de la qualitat de les nostres instal·lacions i de l’equip de persones que hi treballem.

Un nou canal de notícies ens permetrà estar més connectats amb la realitat de la nostra societat i oferir informació als nostres usuaris sobre les novetats que es produeixin, sempre relacionades amb el nostre desig de convertir-nos en un centre mèdic de referència.

Confiem que us agradi el nostre web, podeu fer-nos arribar les vostres opinions i suggeriments fent servir el formulari de contacte.