Pack Post Gestacional

mare_nado

Ser mare va canviar la meva vida radicalment. I també el meu cos!!! Ara que poso tota la meva atenció en cuidar del meu fill, agraeixo que algú altre em cuidi a mi també.

Tractament nutricional

ABORDATGE NUTRICIONAL POST GESTACIONAL. El teu pla d’alimentació personalitzat, sa i equilibrat, que t’ajuda a recuperar la figura sense oblidar les necessitats nutricionals de l’etapa que estàs vivint.

Servei sense cost per a mutualistes amb assegurança de salut concertada.

Tractaments corporals

massatge

VELASMOOTH. Redueix la pell de taronja i millora el contorn corporal amb aquesta tècnica anticel·lulítica. Combina la radiofreqüència bipolar amb la manipulació mecànica del teixit, és molt segura i no produeix cap dolor.

Les sessions de Vela Smooth al Centre Mèdic Mútua General de Catalunya per només 50 € / sessió de 60 minuts si tens concertada l’assegurança de salut de la Mútua General de Catalunya.

Tractaments facials

cara_radiant

HIGIENE FACIAL. Neteja en profunditat de la pell per homogeneïtzar el seu to. El tractament es personalitza en funció de cada cas i inclou desmaquillatge, peeling, extracció de barbs i mascareta.

TRACTAMENT “FOREVER YOUNG +30”. Alenteix els primers signes de l’envelliment, mitjançant l’aplicació d’un cocktail de proteïnes. La pell absorbeix una quantitat elevada d’aminoàcids que milloren visiblement el seu aspecte.

10% de descompte en la contractació de qualsevol d’aquests tractaments si tens concertada l’assegurança de salut de la Mútua General de Catalunya.

Demana més informació trucant al 93 414 36 00 o amb el formulari de contacte.

Share this FacebookTwitterEmailAddThis