Pack Post Gestacional

mare_nado

Ser mare va canviar la meva vida radicalment. I també el meu cos!!! Ara que poso tota la meva atenció en cuidar del meu fill, agraeixo que algú altre em cuidi a mi també.

Tractament nutricional

ABORDATGE NUTRICIONAL POST GESTACIONAL. El teu pla d’alimentació personalitzat, sa i equilibrat, que t’ajuda a recuperar la figura sense oblidar les necessitats nutricionals de l’etapa que estàs vivint.

Tractaments corporals

massatge

VELASMOOTH. Redueix la pell de taronja i millora el contorn corporal amb aquesta tècnica anticel·lulítica. Combina la radiofreqüència bipolar amb la manipulació mecànica del teixit, és molt segura i no produeix cap dolor.

Tractaments facials

cara_radiant

HIGIENE FACIAL. Neteja en profunditat de la pell per homogeneïtzar el seu to. El tractament es personalitza en funció de cada cas i inclou desmaquillatge, peeling, extracció de barbs i mascareta.

TRACTAMENT “FOREVER YOUNG +30”. Alenteix els primers signes de l’envelliment, mitjançant l’aplicació d’un cocktail de proteïnes. La pell absorbeix una quantitat elevada d’aminoàcids que milloren visiblement el seu aspecte.

Demana més informació trucant al 93 414 36 00 o amb el formulari de contacte.

Share this FacebookTwitterEmailAddThis