Què puc fer per cuidar-me a mi mateix

Xerrada Saludable a l’Espai Mutua Salut de Pedralbes Centre. La doctora Juliana Martínez, metge de família del Centre Mèdic, conduirà la xerrada que tractarà sobre aspectes relacionats amb els hàbits de vida saludables que ens poden ajudar a millorar el dia a dia.

L’entrada és lliure, podeu demanar més informació trucant al 93 414 36 00.

Jornada sobre la síndrome metabòlica

SIPRECLa síndrome metabòlica és una combinació de factors de risc que predisposen el pacient a desenvolupar una malaltia cardiovascular i diabetis tipus 2. Aquests factors són:

  • Hipertensió arterial.
  • Glucosa alta en sang.
  • Nivells elevats de triglicèrids.
  • Nivells baixos de HDL (colesterol bo).
  • Excés de greix a la cintura.

El dia 13 de setembre tindrà lloc a Nàpols un congrés científic sobre la síndrome metabòlica, organitzada per Delos Communication i el patrocini de SIPREC (Societat Italiana per a la Prevenció Cardiovascular). Alguns dels facultatius del Centre Mèdic assistiran a aquest congrés; per aquesta raó no podrem oferir el servei d’atenció immediata el proper 12 de setembre.

Més informació

Col·laborem amb el Banc de Sang i Teixits

Vine a donar sangLa Mútua General de Catalunya, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits, torna a organitzar una campanya de donació de sang, coincidint amb l’època de l’any que més cal.

L’extracció es realitzarà al nostre Centre Mèdic el proper 18 de juliol, de 9 a 13 h. i està oberta a tothom que vulgui col·laborar.

Més informació: http://www.interesmutu.com/2014/06/a-la-mutua-general-de-catalunya-donem-sang/

Nou web del Centre Mèdic

La presència del Centre Mèdic al web sempre ha anat lligada a la marca Mútua General de Catalunya i al portal www.mgc.es, però, coincidint amb el llançament del nou web de la Mútua, es va considerar la conveniència de donar-li més rellevància i independència.

L’eslògan del Centre Mèdic és un centre mèdic en benefici de tots; sota aquest principi, el nou web ens permet oferir més informació sobre la nostra activitat assistencial, fer campanyes específiques i potenciar de manera decidida la Unitat de Medicina Preventiva de la Fundació Mútua General de Catalunya. Tothom pot venir al nostre centre, siguin o no mutualistes, i gaudir de la qualitat de les nostres instal·lacions i de l’equip de persones que hi treballem.

Un nou canal de notícies ens permetrà estar més connectats amb la realitat de la nostra societat i oferir informació als nostres usuaris sobre les novetats que es produeixin, sempre relacionades amb el nostre desig de convertir-nos en un centre mèdic de referència.

Confiem que us agradi el nostre web, podeu fer-nos arribar les vostres opinions i suggeriments fent servir el formulari de contacte.